Cosul meu
Oferte

Blog

 1. Activități interesante pentru un team building pe gustul angajaților
  04
  Dec

  Activități interesante pentru un team building pe gustul angajaților

  Prin organizarea de team building, conducerea unei companii încearcă să-i determine pe angajați să interacționeze mai mult între ei, să se cunoască mai bine și astfel să poată lucra mai eficient în echipă. Desigur, în timpul unor activități de acest fel, angajații ar trebui să se simtă bine și să se distreze. Din păcate însă, de multe ori nu se întâmplă așa. 

  Citeste in continuare
 2. Secret Santa - cum organizezi o super petrecere
  26
  Noi

  Secret Santa - cum organizezi o super petrecere

  Petrecerile de Secret Santa sunt din ce în ce mai populare și la noi, însă nu este foarte simplu să organizezi un schimb de cadouri cu adevărat reușit. Pentru că Secret Santa se desfășoară de cele mai multe ori la locul de muncă, dacă evenimentul nu este inspirat organizat ajunge să fie considerat o obligație, o sarcină de serviciu, nicidecum o bucurie sau un prilej de socializare cu colegii.

  Citeste in continuare
 3. Ce dimensiuni au cărțile de vizită?
  21
  Noi

  Ce dimensiuni au cărțile de vizită?

  Cărțile de vizită sunt indispensabile pentru promovarea unei afaceri, indiferent de domeniul de activitate. Când participi la diferite evenimente, conferințe sau congrese trebuie să faci schimb de cărți de vizită cu alți participanți. Așa se pot pune bazele unei frumoase colaborări ulterioare și poate chiar unui parteneriat de afaceri. 

  Citeste in continuare
 4. Work from home. Avantaje și dezavantaje ale lucrului de acasă
  04
  Noi

  Work from home. Avantaje și dezavantaje ale lucrului de acasă

  Accesul tot mai ușor la internet și la noile tehnologii care fac posibilă comunicarea la distanță aduc deja schimbări importante și pe piața muncii. Multe companii au început să permită angajaților să lucreze de acasă, în regim telemuncă (job de acasă permanent) sau în regim work from home (doar câteva zile lucrate de acasă). 

  Citeste in continuare
 5. Listă de papetărie pentru dotarea unei firme
  01
  Noi

  Listă de papetărie pentru dotarea unei firme

  Aprovizionarea cu produse de birotică pentru o companie pare o sarcină simplă, dar nu este deloc așa. Abia după ce faci un inventar al produselor necesare, îți dai seama că sunt multe aspecte de care trebuie să ții cont, ca să te asiguri că ai tot ce îți trebuie. Un birou trebuie să aibă toate accesoriile necesare pentru ca angajații să poată lucra eficient, dar și pentru a crea o atmosferă profesionistă.

  Citeste in continuare
 6. Dimensiunile standard pentru hârtie
  28
  Oct

  Dimensiunile standard pentru hârtie

  Colile de hârtie sunt fabricate în anumite dimensiuni, stabilite prin Standardul ISO 216. Cel mai cunoscut format de hârtie este A, dar există și alte tipuri, despre care vom scrie pe rând în acest articol.

  Citeste in continuare
 7. Brainstorming: 4 metode prin care poți obține cele mai bune rezultate
  17
  Oct

  Brainstorming: 4 metode prin care poți obține cele mai bune rezultate

  Orice problemă are o soluție, dar răspunsul corect nu este întotdeauna ușor de găsit. Deseori simțim că ne-am blocat, că nu putem găsi rezolvarea potrivită la o problemă, oricât de mult ne-am strădui. În aceste momente, echipele recurg la brainstorming, o metodă prin care se confruntă idei și argumente, astfel încât să poată fi găsită cea mai bună soluție. Dar acest demers nu trebuie făcut la întâmplare, dacă vrei ca rezultatele să fie cu adevărat bune. De aceea, trebuie să știi cum să organizezi o sesiune de brainstorming.

  Citeste in continuare
 8. Cum se pot folosi în mod util notes-urile adezive?
  14
  Oct

  Cum se pot folosi în mod util notes-urile adezive?

  Cu toate că epoca digitală este în continuă dezvoltare, clasicele notes-uri adezive nu și-au pierdut din farmec nici după mai bine de două decenii de la invenția lor. Colorate și ușor de folosit, foițele cu lipici sunt ideale atât într-un mediu business, cât și atunci când studiezi sau vrei să lași un bilețel unui coleg sau partenerului de viață, acasă, pe ușa de la frigider. Despre cât de utile sunt notes-urile adezive și în câte moduri utile le poți utiliza îți vom spune în cele ce urmează.

  Citeste in continuare
 9. Utilizarea flipchart-ului. Cum te poate ajuta acesta în business?
  07
  Oct

  Utilizarea flipchart-ului. Cum te poate ajuta acesta în business?

  Prezent în toate mediile business și foarte folositor în multe situații, un flipchart este o primă investiție pe care trebuie să o faci atunci când începi cumpărăturile pentru birou. Cea mai bună și la îndemână variantă când vine vorba de moduri în care poți face o prezentare, flipchart-ul îți va fi de ajutor atunci când prezinți oferta unui nou client sau când moderezi o ședință cu toți membrii colectivului de muncă. Iată care sunt utilizările cele mai frecvente ale acestui accesoriu important din categoria office.

  Citeste in continuare
 10. Organizarea documentelor - beneficii dovedite și metode eficiente de lucru
  02
  Oct

  Organizarea documentelor - beneficii dovedite și metode eficiente de lucru

  Modul în care îți este organizat biroul sau întreg spațiul de lucru îți va influența productivitatea și creativitatea, indiferent dacă vorbim despre locul de muncă sau despre masa de la care obișnuiești să te ocupi de proiecte individuale, acasă. Indiferent de domeniul tău de activitate, ordinea și curățenia îți vor dicta eficiența în finalizarea task-urilor pentru care vei fi plătit la final de lună. Pentru a-ți veni în ajutor, ți-am pregătit mai jos cele mai utile sfaturi de organizare a documentelor, precum și detalii despre importanța distrugerii acestora, atunci când nu mai au o valoare reală pentru munca pe care o depui.

  Citeste in continuare
Pagina