Cosul meu
Oferte

Confidentialitate

Politica de Confidențialitate cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal

Considerăm asigurarea dreptului la protecția datelor cu caracter personal ca un angajament fundamental, prin urmare vom dedica toate resursele și eforturile necesare pentru a prelucra datele dumneavoastră în deplină concordanță cu Regulamentul (UE) 2016/679 ("Regulamentul general privind protecția datelor" sau "GDPR") care este aplicabil în toate statele membre ale Uniunii Europene începând cu data de 25 mai 2018, precum și cu orice altă legislație aplicabilă.

Întrucât unul dintre principiile esențiale ale acestui cadru legal îl reprezintă transparența, am pregătit acest document prin care dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm, transferăm și protejăm datele dvs. cu caracter personal atunci când interacționați cu noi în legătură cu produsele și serviciile noastre, inclusiv prin site-ul nostru web www.biroticienii.ro sau prin aplicațiile disponibile pe telefonul mobil.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și modifica periodic această Politică de Confidențialitate, pentru a reflecta orice modificări ale modului în care prelucrăm datele dumneavoastră cu caracter personal sau orice modificări ale cerințelor legale.

Precizăm că, în cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe website-ul nostru versiunea modificată a Politicii de Confidențialitate, motiv pentru care vă rugăm să verificați periodic conținutul acestei Politici de Confidențialitate.

Prezentul Regulament privind prelucrarea datelor cu caracter personal se aplică website-ului www.biroticienii.ro, având scopul de a informa utilizatorii acestuia despre prelucrarea datelor cu caracter personal de către BIROTICIENII S.R.L, în calitate de operator.

Cine suntem și cum ne puteți contacta

BIROTICIENII este denumirea comercială pentru S.C. BIROTICIENII S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social în București, Str. Lunca Bradului Nr. 8, Bl. M31K, Ap. 54, Sc. B, cu număr de ordine în Registrul Comertului J40/14634/2014, cod unic de înregistrare fiscală RO33911008.

În sensul legislației cu privire la protecția datelor, BIROTICIENII S.R.L este operator atunci când prelucrează datele dvs. cu caracter personal.

În cazul în care aveți întrebări sau solicitări cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, ne puteți contacta trimițându-ne un e-mail la adresa:  gdpr@biroticienii.ro.

Ce categorii de date cu caracter personal prelucrăm

În general, colectăm datele cu caracter personal direct de la dumneavoastră, astfel încât aveți controlul asupra tipului de informație pe care ne-o oferiți. Cu titlul de exemplu, primim informații de la dvs., astfel:

  • Când vă creați un cont pe site-ul www.biroticienii.ro, ne transmiteți adresa de e-mail, numele și prenumele;
  • În cadrul paginii dvs. personale (Contul meu) din platforma BIROTICIENII aveți posibilitatea să adaugați informații suplimentare, precum: nickname, număr telefon mobil, număr telefon fix, data nașterii, adresa de livrare/adrese de livrare, adresa alternativă de e-mail, datele cardului bancar, banca la care aveți cont/conturi deschise etc.;
  • Când plasați o comandă, ne furnizați informații precum produsul dorit, adresa de livrare, detalii de facturare, metodă de plată, număr de telefon, sau numele, prenumele, adresa de livrare dacă este o comandă surpriză etc.;
  • Când vă abonați la newsletter, ne furnizați adresa de e-mail, numele și prenumele și implicit și sexul;

Când aplicați pentru un post disponibil și vă depuneți cv-ul, ne furnizați informații precum numele, prenumele, data nașterii, studii, parcurs profesional, adresă, stare civilă etc.

De asemenea, putem obține și date cu caracter personal  în mod indirect, din următoarele surse:

  • Servicii de recrutare, putem a obține datele cu caracter personal ale anumitor candidați pentru posturile disponibile în cadrul societății;
  • Site-uri profesionale și/sau sociale, în cazul în care accesați pagina noastră oficială de Facebook, Instagram este posibil să colectăm informații privitoare la contul dvs.

Vă oferim și posibilitatea de a vă înregistra în platforma BIROTICIENII prin contul dvs. Facebook sau Google. Dacă optați pentru una dintre aceste variante, veți fi directionați către o pagină administrată de Facebook Inc / Google LLC, unde aceștia vă vor informa cu privire la transferul datelor dvs. către BIROTICIENII.

Puteți consulta politicile de confidențialitate Facebook, respectiv Google, folosind următoarele link-uri:

https://www.facebook.com/about/privacy

https://policies.google.com/privacy

Putem, de asemenea, să colectăm și să prelucrăm ulterior anumite informații cu privire la comportamentul dvs. în timpul vizitării site-ului nostru web sau a folosirii aplicației smartphone, pentru a vă personaliza experiența online și a vă pune la dispoziție oferte adaptate profilului dvs. 

Vă invităm să aflați mai multe detalii în acest sens prin consultarea secțiunii privitoare la scopurile prelucrării de mai jos.

Pe site-ul nostru web și în aplicația smartphone putem stoca și colecta informații în cookie-uri și tehnologii similare, conform Politicii de cookie-uri.

Nu colectăm și nu prelucrăm în alt mod date sensibile, incluse de Regulamentul general privind protecția datelor în categorii speciale de date cu caracter personal.

BIROTICIENII S.R.L nu contactează cu bună știință sau nu colectează informații de la persoane cu vârstă sub 16 ani. De asemenea, nu are ca scop solicitarea de informații de orice fel de la persoane cu vârstă sub 16 ani.

Dacă dintr-o eroare intrăm în posesia unor astfel de informații și suntem înștiințați de acest lucru, vom obține consimțământul parental adecvat pentru a utiliza aceste informații sau, în cazul în care nu este posibil, vom șterge informațiile de pe serverele noastre.

Care sunt scopurile și temeiurile prelucrării

Vom utiliza datele dvs. cu caracter personal în următoarele scopuri:

1. Pentru prestarea serviciilor BIROTICIENII în beneficiul dvs.

Acest scop general poate include, după caz, următoarele:

  • Crearea și administrarea contului în cadrul platformei BIROTICIENII;
  • Prelucrarea comenzilor, inclusiv preluarea, validarea, expedierea și facturarea acestora;
  • Soluționarea anulărilor sau a problemelor de orice natură referitoare la o comandă, la bunurile sau serviciile achizitionate;
  • Pentru a comunica ofertele noastre și pentru a ne promova produsele;
  • Pentru comunicarea și ocuparea locurilor de muncă vacante;
  • Returnarea produselor conform prevederilor legale;
  • Emiterea Voucherelor BIROTICIENII;
  • Participarea la concursuri/promoții desfășurate  de companie;
  • Asigurarea serviciilor de suport, inclusiv oferirea de răspunsuri la întrebările dvs. cu privire la comenzile înregistrate sau la bunurile și serviciile BIROTICIENII;
  • Schimbarea produselor conform prevederilor legale;
  • Rambursarea contravalorii  produselor conform prevederilor legale;
  • Pentru îndeplinirea obligațiilor legale ce revin site-ului Biroticienii S.R.L în contextul serviciilor prestate prin intermediu site-ului biroticienii.ro, inclusiv a obligațiilor în materie fiscală, contabilă precum și în materie de arhivare.

Prelucrarea datelor dvs. pentru aceste scopuri este în cele mai multe cazuri necesară pentru încheierea și executarea unui contract între BIROTICIENII și dvs. De asemenea, anumite prelucrări subsumate acestor scopuri sunt impuse de legislația aplicabilă, inclusiv legislația fiscală și contabilă, obligații legale ce ne revin în calitate de profesioniști.

2. Pentru îmbunătățirea serviciilor noastre

Ne dorim în permanență să vă oferim cea mai bună experiență de cumpărare online. Pentru aceasta, putem colecta  și utiliza anumite informații în legătură cu comportamentul dvs. de cumpărător și vă putem invita să completați chestionare de satisfacție subsecvent finalizării unei comenzi sau putem desfăsura, direct sau cu ajutorul unor parteneri, studii și cercetări de piață.

Ne întemeiem aceste activități pe interesul nostru legitim de a desfăsura activități comerciale, având întotdeauna grijă ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate.

 3. Pentru marketing

Vrem să vă ținem la curent cu privire la cele mai bune oferte pentru produsele care vă interesează. În acest sens, vă putem trimite, prin canale de comunicare electronică (e-mail/SMS/mobile push/webpush/etc.) newslettere generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat sau ați arătat interes să le achiziționați, precum și alte comunicări comerciale asemănătoare, și putem afișa recomandări personalizate pe site-ul web și în aplicația smartphone.

Pentru a vă pune la dispoziție informații de interes, putem folosi anumite date cu privire la comportamentul dvs. de cumpărător (de ex. produsele vizualizate/adăugate în wishlist/achiziționate) pentru a vă crea un profil.

Ne asigurăm întotdeauna că aceste prelucrări se efectuează cu respectarea drepturilor și libertăților dvs., și că deciziile luate în baza acestora nu au efecte legale și nu vă  afectează similar într-o măsură semnificativă.

În cele mai multe cazuri, ne întemeiem comunicările de marketing pe consimțământul dvs. prealabil, exprimat prin bifarea casuței "scop marketing". Vă puteți răzgândi și retrage consimțământul în orice moment, prin:

  • Modificarea setărilor din contul de client în secțiunea "Abonările mele";
  • Accesarea link-ului de dezabonare afișat în cadrul mesajelor pe care le primiți de la noi;
  • Contactarea BIROTICIENII folosind detaliile de contact descrise în pagina CONTACT.

În anumite situații, ne putem baza activitățile de marketing pe interesul nostru legitim de a ne promova și dezvolta activitatea comercială. În orice situație în care folosim informații cu privire la dvs. pentru un interes legitim al nostru, avem grijă să luăm toate măsurile necesare pentru ca drepturile și libertățile dvs. fundamentale să nu fie afectate, astfel cum prevede legislația din domeniu.

Cu toate acestea, ne puteți solicita oricând, să oprim prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal în scop de marketing, urmând să dăm curs în cel mai scurt timp posibil solicitării dvs., fără a vă afecta interesele.

Dacă nu doriți să vă dezabonați de la newsletter și doriți ștergerea adresei din baza de date cu abonați, puteți urma următorii pași:

  1. În fiecare mesaj puteți apasă butonul „Dezabonare”, iar pe pagina pe care veți fi redirecționat trebuie să confirmați ștergerea din baza de date;
  2. În contul de client puteți alege să nu mai primiți newsletter-ul biroticienii.ro;
  3. Puteți trimite o cerere de dezabonare la adresa de e-mail menționată pe site și adresa dvs. va fi ștearsă din baza de date BIROTICIENII S.R.L.

4. Pentru apărarea intereselor noastre legitime

Pot exista situații în care vom folosi sau transmite informații pentru a ne proteja drepturile și activitatea comercială. Acestea pot include:

  • Măsuri de protecție a site-ului web și a utilizatorilor platformei BIROTICIENII față de atacuri cibernetice:
  • Măsuri de prevenire și detectare a tentativelor de fraudare, inclusiv transmiterea unor informații către autoritățile publice competente;
  • Măsuri de gestionare a diverselor riscuri identificate de www.biroticienii.ro.

Temeiul general al acestor tipuri de prelucrări este interesul nostru legitim de a ne apăra activitatea comercială, în sensul că ne asigurăm că toate măsurile pe care le luăm garantează un echilibru între interesele noastre și drepturile și libertățile fundamentale ale clienților.

De asemenea, în anumite cazuri ne întemeiem prelucrarea pe dispoziții legale  cum ar fi obligația de a asigura paza bunurilor și valorilor prevăzută de legislația aplicabilă în această materie.

Totodată, putem prelucra datele cu caracter personal în baza interesului legitim, atunci când, conform evaluării noastre, considerăm că prelucrarea este corectă, rezonabilă și proporțională cu scopul prelucrării.

Cât timp păstrăm datele dvs. cu caracter personal

Ca regulă generală, vom stoca datele cu caracter personal furnizate de dumneavoastră în mod direct sau indirect cât timp aveți un cont în platforma BIROTICIENII. Puteți să ne solicitați oricând ștergerea anumitor informații sau închiderea contului, și vom da curs acestor solicitări, sub rezerva păstrării anumitor informații inclusiv ulterior închiderii contului, în situațiile în care legislația aplicabilă sau interesele noastre legitime o impun.

Dacă nu aveți un cont în platforma BIROTICIENII, regula generală este păstrarea informațiilor legate de comenzile efectuate pentru o perioadă de la 3 la 10 ani de la momentul finalizării comenzii. Similar cu situația anterioară, este posibil să păstrăm anumite date și ulterior expirării acestei perioade, în conformitate cu legislația aplicabilă sau cu interesele noastre legitime.

Odată ce perioada de prelucrare indicată mai sus expiră, și nu mai avem motive legale sau legitime de a prelucra datele dumnevoastră cu caracter personal, acestea vor fi șterse în conformitate cu procedurile operatorului, care pot implica arhivarea, anonimizarea sau distrugerea acestora.

Cui transmitem datele dvs. cu caracter personal

După caz, putem transmite sau oferi acces la anumite date cu caracter personal ale dvs. următoarelor categorii de destinatari:

  • furnizorilor de servicii de curierat;
  • furnizorilor de servicii de plată/bancare;
  • furnizorilor de servicii de marketing / telemarketing;
  • furnizorilor de servicii de cercetare de piață;
  • societăților de asigurare;
  • furnizorilor de servicii IT;
  • furnizori de hosting;
  • altor societăți cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piața bunurilor și serviciilor noastre.

Acești terți au, la rândul lor, obligații similare cu ale noastre în ceea ce privește protecția datelor cu caracter personal, fie sunt la rândul lor operatori de date cu caracter personal, fie sunt persoane împuternicite, care prelucrează datele în numele nostru.

Ne asigurăm în mod constant că partenerii noștri prezintă garanții suficiente pentru punerea în aplicare a unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, astfel încât prelucrarea datelor dumnevoastră cu caracter personal îndeplinește toate cerințele legale.

Datele cu caracter personal indicate mai sus pot fi puse la dispoziție sau transmise către terți și în următoarele situații: (i) autorități publice, auditori sau instituții cu competențe în realizarea de inspecții și controale asupra activității noastre, care ne solicită să furnizăm informații, în virtutea obligațiilor legale; (ii) pentru respectarea unei cerințe legale sau pentru protejarea drepturilor și activelor noastre; (iii) terți achizitori, în măsura în care activitatea noastră ar fi transferată (în totalitate sau parțial), iar datele persoanelor vizate ar fi parte din activele care fac obiectul unei astfel de tranzacții.

Totodată, BIROTICIENII S.R.L nu transferă date cu caracter personal în afara Uniunii Europene, cu excepția datelor colectate prin intermediul modulelor cookie.

Refuzul prelucrării și consecințele acestuia

Dacă nu ne furnizați datele cu caracter personal prevăzute în formularul de contact, nu veți putea transmite către noi solicitarea, iar noi nu vom putea veni în întâmpinarea dvs. cu un răspuns.

Cum protejăm securitatea datelor dvs. cu caracter personal

Ne angajăm să asigurăm securitatea datelor cu caracter personal prin implementarea unor măsuri tehnice și organizatorice adecvate, conform standardelor industriei.

Păstrăm datele dvs. cu caracter personal pe servere securizate, folosind algoritmi de criptare de ultimă generație și asigurând redundanță stocării acestor date.

Totodată, pentru efectuarea plăților folosim serviciile procesatorului de plăti MOBIL PAY. Orice informații privitoare la plăți sunt criptate, folosind tehnologia SSL.

Precizăm că, în ciuda măsurilor luate de BIROTICIENII S.R.L pentru a proteja datele dvs. cu caracter personal, vă atragem atenția că transmiterea informațiilor prin Internet, în general, sau prin intermendiul altor rețele publice, nu este complet sigură, existând riscul ca datele să fie văzute și utilizate de către terțe părți neautorizate.

BIROTICIENII S.R.L nu poate fi ținută responsabilă pentru astfel de vulnerabilitați ale unor sisteme care nu sunt sub controlul său.

Ce drepturi aveți

Regulamentul general privind protecția datelor vă recunoaște o serie de drepturi în legătură cu datele dvs. cu caracter personal. Astfel, puteți solicita în orice moment accesul la datele dvs., corectarea oricăror greșeli din fișierele noastre și/sau vă puteți opune la prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal.

De asemenea, vă puteți exercita dreptul de a vă adresa cu o plângere autorității de supraveghere competente sau de a vă adresa justiției.

După caz, puteți beneficia și de dreptul de a solicita ștergerea datelor dvs. cu caracter personal, dreptul la restricționarea prelucrării datelor dvs. și dreptul la portabilitatea datelor. Cu toate acestea, vă rugăm să aveți în vedere că anumite date nu pot fi șterse, interesul legal fiind mai presus de interesul personal.

Mai multe informații despre fiecare dintre aceste drepturi pot fi obținute prin consultarea tabelului prezentat mai jos.

Pentru a vă putea exercita drepturile, ne puteți contacta folosind detaliile de contact expuse mai sus.

Vă rugăm să retineți următoarele aspecte dacă doriți să vă exercitați aceste drepturi:

Identitate. Luăm în serios confidențialitatea tuturor înregistrărilor care conțin date cu caracter personal. Din acest motiv, vă rugăm să ne transmiteți cererile dvs. cu privire la astfel de înregistrări folosind adresa de e-mail aferentă contului BIROTICIENII S.R.L. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a vă verifica identitatea prin solicitarea de informații suplimentare care au ca scop confirmarea identității dvs.

Onorarii.Nu vom solicita o taxă pentru a vă exercita vreun drept în ceea ce privește datele dvs. cu caracter personal, cu excepția cazului în care solicitarea dvs. de acces la informații este nefondată, respectiv repetitivă sau excesivă, caz în care vom percepe o sumă rezonabilă în asemenea circumstanțe. 

În acest sens, vă vom informa despre orice onorarii aplicate înainte de a vă soluționa cererea.

Durata de răspuns. Ne propunem să răspundem la orice solicitări valide în termen de maximum o lună, cu excepția cazului în care acest lucru este deosebit de complicat sau dacă ați făcut mai multe solicitări, caz în care urmează să răspundem în termen de maximum două luni.

Vă vom anunța dacă vom avea nevoie de mai mult de o lună. S-ar putea să vă întrebăm dacă puteți să ne spuneți exact ce doriți să primiți sau ce anume vă îngrijorează. Acest lucru ne va ajuta să actionăm mai repede și să scurtăm timpul de răspuns la solicitarea dvs.

Drepturile terțelor părți. Nu trebuie să respectăm o cerere în cazul în care ar afecta în mod negativ drepturile și libertățile altor persoane vizate.

Drepturi vizate

Descriere

Accesul

Puteți să ne cereți:

  • să confirmăm dacă vă prelucrăm datele cu caracter personal;
  • să vă punem la dispoziție o copie a acestor date;
  • să vă oferim alte informații despre datele dvs. cu caracter personal, cum ar fi datele pe care le avem, la ce le folosim, cui i le divulgăm, dacă le transferăm în străinătate și cum le protejăm, cât timp le păstrăm, ce drepturi aveți, cum puteți face o plângere, de unde am obținut datele dvs., în măsură în care informațiile nu v-au fost deja furnizate prin această informare.

Rectificarea

Ne puteți cere să rectificăm sau să completăm datele dvs. cu caracter personal inexacte sau incomplete. De asemenea, ne puteți solicita să înlocuim anumite date cu caracter personal care nu mai sunt de actualitate. (exemplu: seria și nr. CI-ului, numele de familie ca urmare a căsătoriei, starea civilă, adresa de e-mail, nr. de telefon, adresa etc.)

Este posibil să încercăm să verificăm exactitatea datelor înainte de rectificarea acestora.

Ștergerea datelor

Ne puteți cere să vă stergem datele cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate;
  • v-ați retras consimțământul (în cazul în care prelucrarea datelor se baza pe consimțământ);
  • dați curs unui drept legal de a vă opune;
  • acestea au fost prelucrate ilegal;
  • ne revine o obligație legală în acest sens.

Nu avem obligația de a ne conforma solicitării dvs. de ștergere a datelor dvs. cu caracter personal în cazul în care prelucrarea datelor dvs. cu caracter personal este necesară:

  • pentru respectarea unei obligații legale;
  • pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță;

Există și alte circumstanțe în care nu suntem obligați să respectăm solicitarea dvs. de ștergere a datelor, deși acestea două sunt cele mai probabile circumstanțe în care v-am putea refuza această solicitare.

Să aveți în vedere că, înaintea exercitării acestui drept, să vă descărcați din contul BIROTICIENII și să va salvați toate documentele aferente comenzilor efectuate de la BIROTICIENII, indiferent dacă facturarea s-a efectuat către dvs. sau către o altă persoană fizică sau juridică (cum ar fi: facturile, certificatele de garanție).

 În cazul în care nu efectuați acest demers înainte de a vă exercita dreptul de ștergere, veți pierde toate aceste documente, iar BIROTICIENII va fi în imposibilitate de a vi le pune la dispoziție deoarece procesul de ștergere a datelor, respectiv a contului BIROTICIENII, cu toate datele și documentele aferente acestuia, este un proces ireversibil.

Restricționarea prelucrării datelor

Ne puteti cere să restricționăm prelucrarea datelor cu caracter personal, dar numai în cazul în care:

  • acuratețea lor este contestată (a se vedea secțiunea de rectificare), pentru a ne permite să verificăm acuratețea acestora;
  • prelucrarea este ilegală, dar nu doriți ca datele să fie șterse;
  • acestea nu mai sunt necesare pentru scopurile pentru care au fost colectate, dar dvs. aveți nevoie de ele pentru a constata, a exercita sau a apăra un drept în instanță;
  • v-ați exercitat dreptul de a vă opune, iar verificarea dacă drepturile noastre prevalează este în desfășurare;
  • în cazul unul litigiu cu privire la corectitudinea prelucrării datelor cu caracter personal.

Putem continua să folosim datele dvs. cu caracter personal în urma unei solicitări de restricționare, în cazul în care:

  • avem consimțământul dvs.;
  • pentru a constata, exercita sau asigura apărarea unui drept în instanță;
  • pentru a proteja drepturile altei persoane fizice sau juridice.

Portabilitatea datelor

Ne puteți cere să vă furnizăm datele cu caracter personal într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat, sau puteți   solicita ca acesta să fie „portat” direct către un alt operator de date, dar în fiecare caz numai dacă:

  • prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs. sau pe încheierea sau executarea unui contract cu dvs;
  • prelucrarea se face prin mijloace automate.

Opoziția

Vă puteți opune în orice moment, din motive legate de situația particulară în care vă aflați, prelucrării datelor dvs. cu caracter personal în temeiul interesului nostru legitim, în cazul în care considerați că drepturile și libertațile dvs. fundamentale prevalează față de acest interes.

De asemenea, vă puteți opune oricând prelucrării datelor dvs. în scop de marketing direct (inclusiv crearea de profiluri), fără a invoca vreun motiv, caz în care vom înceta în cel mai scurt timp posibil această prelucrare.

Luarea de decizii automate

Puteți cere să nu faceți obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, dar numai atunci când decizia respectivă:

  • produce efecte juridice cu privire la dvs;
  • vă afectează în alt mod similar si într-o măsură semnificativă.

Acest drept nu se aplică în cazul în care decizia la care s-a ajuns în urmă luării automate a deciziilor:

  • ne este necesară pentru a încheia sau a derula un contract cu dvs.;
  • este autorizată prin lege și există garanții adecvate pentru drepturile și libertățile dvs;
  • se bazează pe consimțământul dvs. explicit. 

Plângeri

Aveți dreptul de a înainta o plângere la autoritatea de supraveghere: Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal.

În România, datele de contact ale autorității de supraveghere pentru protecția datelor sunt următoarele:

Autoritatea Națională de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal

B-dul G-ral. Gheorghe Magheru nr. 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România

Telefon: +40.318.059.211 sau +40.318.059.212;

E-mail:anspdcp@dataprotection.ro

Fără a vă afecta dreptul dvs. de a contacta în orice moment autoritatea de supraveghere, vă rugăm să ne contactați în prealabil, și vă promitem că vom depune toate eforturile necesare pentru a rezolva orice problemă pe cale amiabilă.    

 

Reamintim faptul că puteți contacta în orice moment Responsabilul BIROTICIENII cu protecția datelor prin transmiterea solicitării dvs. prin oricare dintre următoarele modalități:

  • prin e-mail la adresa:  gdpr@biroticienii.ro ;
  • prin postă sau curier la adresa: Str. Dâmbului Nr. 90, Sector 4, București;
  • telefon: 031.437.3556