Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Capsatoare, perforatoare si tackere

Produsele 1-32 din 262

Setați descendent
pe pagină

Produsele 1-32 din 262

Setați descendent
pe pagină

In aceasta categorie regasiti capsatoare, perforatoare si tackere de calitate si la preturi avantajoase!

Capsatorul reprezinta un dispozitiv prin intermediul caruia se realizeaza prinderea (gruparea) documentelor, evitandu-se pierderea lor.

Optati pentru unul din modelele disponibile de capsator birou / hartie din aceasta categorie: capsator manual sau capsator electric, capsator tip cleste, capsator standard sau capsator de mare capacitate / profesional, capsator cu brat lung, capsator fara capse.

Principalele caracteristici ale unui capsator: mecanismul de prindere, corpul capsatorului, capacitatea de capsare, magazinajul capsatorului si adancimea de patrundere a capsei.

Dupa tipul capselor si modalitatea de capsare, regasim: capse capsator metalice nr.10 (cele mai mici capse), 24/6, 26/6, 23/8, 23/13, 23/15, 23/17, 23/20 (pentru un numar mai mare de coli), capsare inchisa, de tip cui, sau capsare deschisa. In functie de capacitatea de capsare, intalnim capse capsator pentru 5-10 coli si pana la 300 coli.

Desprinderea capselor se face cu ajutorul decapsatoarelor, de la diferite branduri.

Perforatorul sau cum mai este numit popular – gauritor hartie, este utilizat pentru perforarea documentelor ce necesita indosarierea in bibliorafturi, dosare, caiete mecanice sau alte sisteme de prindere a documentelor, fiind confectionat din metal sau plastic.

Pretul unui perforator de calitate este influentat de urmatoarele caracteristici: dispozitiv de perforare (de taiere) din metal, existenta unei magazii pentru resturi de hartie (talpa perforatorului), sina de centrare / bara de ghidaj pentru a obtine perforatii exacte.

La Biroticienii dispuneti de o gama variata de perforatoare hartie ce vin in completarea accesorizarii spatiului dumneavoastra de lucru. In aceasta categorie veti gasi: perforatoare de birou, perforatoare 4 gauri sau perforatoare profesionale / mare capacitate (intre 100 si 250 coli).

Pentru activitatile de bricolaj ce includ prinderea sau fixarea diferitelor materiale din locuinta sau biroul dumneavoastra, optati pentru solutia cea mai simpla: tackerul (pistol de capsat). In oferta noastra, veti gasi mai multe modele de tackere, confectionate din materiale rezistente precum otelul, cu sisteme de blocare pentru siguranta dumneavoastra.

Alegeti de la Biroticienii produsul de care aveti nevoie, dintr-o gama variata de branduri: Leitz, Rapid, Noki, Maped, Deli.