Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Tabla magnetica si tabla flipchart

23 Produse

Setați descendent
pe pagină

23 Produse

Setați descendent
pe pagină

Tabla magnetica este un model modern de tabla de scris, folosit pentru prezentari sau planificari. Acestea se clasifica in: tabla magnetica pentru creta sau whiteboard (tabla alba). La scrierea pe whiteboard se folosesc markerele speciale, de diferite culori, ce se sterg cu ajutorul unui burete special. Putezi vedea intreaga colectie de markere pentru whiteboard AICI!

Flipchartul este folosit tot in prezentari, diferenta consituind-o faptul ca utilizeaza si hartie flipchart la formate mari (A1, A2). Flipchartul este sustinut de un suport care se poate regla si are diferite sisteme de prindere pentru fixarea hartiei. Flipchartul poate fi magnetic sau cu brate si rotile. Pentru a scrie pe foi flipchart, va recomandam sa folositi un marker pentru flipchart, cu cerneala pe baza de apa, ce nu permite trecerea prin hartie.

Tabla magnetica si flipchartul sunt doua obiecte care ajuta foarte mult activitatea zilnica din cadrul unei companii. Folositi o tabla magnetica sau un flipchart pentru cele mai productive sesiuni de brainstorming, de training sau de prezentare. De aceea, intretinerea unui whiteboard sau a unui flipchart trebuie sa fie una speciala. Noi va recomandam o serie de produse pentru curatarea acestora, precum: burete magnetic, spray sau servetele.

Comanda online dintr-o colectie variata de table magnetice si flipcharturi, statice sau mobile, la cele mai mici preturi!

Biroticienii iti ofera toate instrumentele de comunicare vizuala necesare pentru prezentari reusite! De aceea, va recomandam sa consultati si produsele asociate din categoria Comunicare si prezentare!

Puteti afla de ce flipchartul este un obiect ce trebuie sa fie prezent in orice birou sau sala de intalnidi din ACEST ARTICOL!