Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Rollere

Produsele 1-32 din 126

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 126

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Rollerele sau pixurile roller cu gel ori cerneala sunt pixuri cu un varf special, mai gros decat cel al pixurilor obisnuite. Rollerele sunt o combinatie dintre pixuri si stilouri, deoarece se bucura de o utilizare usoara precum cea a unui pix si o scriere asemanatoare unui stilou.

Cerneala emisa de aceste instrumente de scris are o consisetenta mai lichida comparativ cu cea folosita la pixuri, pentru a oferi o precizie mai mare in timpul scrierii si se poate sterge foarte usor cu ajutorul gumei incorporate.

Rollerele pot fi clasificate in: roller cu cerneala si roller cu gel. Unele rollere au cerneala permanenta, iar altele au cerneala neparmanenta sau termorezistenta, precum rollerele Pilot Frixion. La randul lor, pot fi cu mecanism sau fara mecanism. Mai mult decat atat, rollerele au diverse culori si grosimi de scriere (0.3 mm, 0.4 mm, 0.5 mm, 0.6 mm, 0.7 mm).

Elementele care definesc un roller de calitate sunt: aspectul (calitatea executiei), existenta unui grip de prindere, daca are sau nu elemente metalice si tipul de scriere

Rollerele cu cerneala sunt ideale pentru o scriere rapida si o uscare a cernelii aproape instant, datorita varfului sferic si rezistent, ce ofera o precizie maxima. Mai mult decat atat, acest tip de roller aluneca usor pe orice suprafata, fara sa zgarie.

Rollerele cu gel sunt instrumente de scris cu aceleasi caracteristici ca rollerele cu cerneala, singura deosebire consta in faptul ca mina este pe baza de gel. Acest tip de rollere este solutia ideala pentru o scriere eficienta, datorita fluiditatii cernelii.

Biroticienii iti ofera o gama variata de modele de rollere de calitate! Comandati online rollerele preferate dintr-o gama diversificata, la un pret avantajos!

Descopera mai jos colectia noastra de pixuri roller cu gel si cerneala si alege-ti cel mai performant pix roller de la Schneider, Pilot, Faber Castell, Centropen si Parker.

Mai mult decat atat, Biroticienii iti pun la dispozitie o colectie de instrumente de scris foarte diversificata, in care vei gasi stilouri, pixuri, creioane, markere, evidentiatoare si multe altele, pentru ati oferi comfortul de care ai nevoie in procesul de scriere.