Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Bibliorafturi

Produsele 1-32 din 182

Setați descendent
pe pagină

Produsele 1-32 din 182

Setați descendent
pe pagină

Biblioraftul va reprezenta intotdeauna solutia optima pentru pastrarea dosarelor de incopciat, a filelor de protectie sau a diverselor documente, in cele mai bune si sigure conditii. Cu ajutorul acestuia puteti aranja toate actele si documentele importante intr-o ordine logica, avand acces rapid la informatiile dorite oricand aveti nevoie.

In aceasta categorie veti gasi o varietate de modele de biblioraft, atat simple cat si cu design-uri deosebite, colorate sau marmorate.

Biroticienii reprezinta locul ideal unde puteti gasi o varietate de bibliorafturi ieftine si calitative in modele si formate care se pliaza pe masura nevoilor si preferintelor dumneavoastra.

Aceasta grupa cuprinde bibliorafturi la preturi mici pentru o organizare eficienta a biroului dumneavoastra si pentru depozitarea documentelor si actelor importante, de la branduri recunoscute: Esselte, Leitz, Noki, Elba, Alphaline (Arma). Puteti gasi dimensiuni biblioraft A4, A5 si A3, cu cotor de marimi 50, 55, 75 si 80 mm, biblioraft plastic sau marmorat.

Biblioraftul marmorat este confectionat din carton presat acoperit cu hartie marmorata la exterior si hartie normala la interior. Canturile inferioare pot fi intarite cu tije metalice, iar cotorul poate fi intarit cu materiale speciale.

Biblioraftul din plastic este confectionat din carton presat acoperit cu folie de polipropilena. Acesta poate fi plastifiat la exterior si cu hartie la interior, plastifiat atat la exterior cat si la interior, cu buzunar pe cotor sau cu buzunar pe cotor si pe coperta.

Indiferent ca optati pentru un biblioraft plastifiat sau unul marmorat, lat sau ingust, va invitam sa ne contactati la nr de telefon +4031.437.3556 sau sa plasati comanda online. Biroticienii va vor ajuta sa luati cea mai buna decizie, bazandu-se pe nevoile dumneavoastra. Comanda online si te bucuri de livrare in toata tara

Pentru a putea acoperi si alte necesitati in ceea ce priveste arhivarea si stocarea documentelor, va invitam sa consultati categoria de Cutii arhivare bibliorafturi.