Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Caiete mecanice

Produsele 1-32 din 72

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 72

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Caietele mecanice sunt utilizate pentru formulare si documente ce necesita o utilizare frecventa. Atunci cand arhivati documentele, va puteti imagina ca folositi un produs asemanator cu un dosar cu inele, avand o deschidere panoramica.

Acestea au o durata mai mare de rezistenta in timp, spre deosebire de caietele obisnuite si va ajuta in organizarea mult mai usoara si rapida a documentelor. In momentul in care foile s-au consumat, aveti posibilitatea completarii cu rezerve pentru caiete mecanice.

Caietele mecanice sunt confectionate din carton presat, invelit in plastic sau diverse alte materiale. Dupa modul de executie, acestea se impart in: caiet mecanic cu buzunar pe cotor si caiet mecanic cu buzunar pe cotor si coperta (ideal pentru prezentari).

Elementele care definesc un caiet mecanic de calitate sunt: calitatea executiei (grosimea cartonului), margini intarite cu tije metalice, faptul ca poate fi prevazut cu buzunar transparent atat pe cotor cat si pe coperti, coperta frontala poate avea caneluri pentru inele, grosimea cotorului.

Biroticienii va pun la dispozitie o oferta diversificata de caiet mecanic A5, A4 sau A3, cu 2 sau 4 inele, diametru inel intre 16 - 60mm, in forma D sau rotunda, la preturi mici. Materialele ergonomice de calitate superioara usureaza manevrarea documentelor atat la birou cat si in timpul deplasarilor.

Orice varianta de caiet mecanic ati alege, veti avea posibilitatea de a adauga si elimina foi, astfel incat veti putea organiza arhivarea documentelor mult mai usor.

Sunt deosebit de folositoare in prezentarea documentelor, listelor de preturi si materialelor promotionale. Ajutandu-va de buzunarele de pe coperti, va puteti personaliza caietul mecanic cu diverse informatii, cum ar fi logoul firmei dumneavoastra, subiectul prezentarii in cadrul unei conferinte etc.

Indiferent de preferinta dumneavoastra, caietul mecanic intregeste nevoile tuturor.

Pentru a putea acoperi si alte necesitati in ceea ce priveste arhivarea si stocarea documentelor, va invitam sa consultati categoria de Cutii si containere pentru arhivare.