Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Suporturi si tavite pentru documente

Produsele 1-32 din 132

Setați descendent
pe pagină
  1. Promo
    Tavita documente A4

Produsele 1-32 din 132

Setați descendent
pe pagină

Un birou productiv este unul dotat cu accesorii care usureaza munca angajatilor si in acelasi timp le ofera acestora confortul de care au nevoie pentru a duce la bun sfarsit toate sarcinile.

Suporturile si tavitele pentru documente sunt accesorii pentru birou care au ca scop pastrarea si organizarea documentelor astfel incat sa fie usor de gasit si, in acelasi timp, sa arate bine din punct de vedere estetic. In functe de formatul acestora, se pot imparti in suport cu 3 sertare, suport cu 4 sertare si suport vertical.

Suporturile pentru documente cu sertare sunt perfecte pentru a sorta si pastra la indemana toate documentele necesare. Un alt plus al acestui tip de suport este dat de faptul ca nu ocupa mult loc pe birou, ceea ce face foarte usor accesul la documente.

Suporturile pentru documente verticale au o forma aparte si se bucura de o durabilitate sporita, datorita faptului ca sunt confectionante din materiale foarte rezistente. Acest tip de suport pentru documente va permit sa identificati rapid documentele care va sunt necesare. 

Puteti alege din gama de tavite si suporturi documente moderne, cu forme atractive si in culori multiple, pentru a se asorta cu biroul dumneavoastra. Modelele sunt confectionte din carton sau plastic si sunt disponibile la bucata sau in seturi.

Biroticienii va ofera solutii optime si la preturi atractive pentru a va putea ordona documentele rapid si eficient! Gaseste suportul de documente de care ai nevoie pentru birou sau pentru acasa, la cele mai mici preturi

Pe langa acestea, Biroticienii va ofera posibilitatea de a va accesoriza biroul cu o gama foarte diversificata de Accesorii pentru birou, care contine produse precum capsatoare, perforatoare, foarfeci, clipsuri si multe altele, de la branduri precum Noki, LeitzEsselte, Deli sau Kores.