Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Pixuri

Produsele 1-32 din 327

Setați descendent
pe pagină

Produsele 1-32 din 327

Setați descendent
pe pagină

Pixurile reprezinta varianta de instrumente de scris clasica si la indemana dumneavoastra. Acestea se clasifica in: pix cu pasta, pix cu gel si pix semigel. La randul lor, pot fi cu mecanism sau fara mecanism (capac).

Elementele care definesc un pix de calitate sunt: calitatea executiei, existenta unui grip de prindere, daca are sau nu elemente metalice, tipul de cerneala si rezistenta acesteia in timp, tipul de scriere.

Puteti alege din varianta de scriere subtire, medie sau groasa, corp metal sau plastic, din diferite branduri: Bic, Pensan, Papermate, Maped, Faber-Castell si Schneider. Indiferent de optiunea aleasa, veti beneficia de un pix de calitate, rezistent, la un pret avantajos.

Pixurile cu pasta sunt cele mai populare instrumente de scris, in categoria acestora se regasesc atat pixuri ieftine, cat si pixuri de lux. Indiferent ca le veti folosi la birou, la scoala sau pentru diverse evenimente, acestea asigura o modalitate simpla si usoara de scriere.

Pixurile cu gel sunt instrumente de scris cu aceleasi caracteristici ca pixurile cu pasta, singura deosebire consta in faptul ca mina este umpluta cu un gel de scriere. Pixurile cu gel colorate sunt preferate in special de catre copii, fiind ideale pentru desenat si subliniat informatii importante la cursuri, ajutandu-i sa organizeze mult mai bine lectiile pentru acasa intr-un mod distractiv.

Pixurile semigel combina aceleasi caracteristici ca si restul pixurilor, diferenta consta in tipul minei de pix. Aceasta reprezinta o combinatie intre pasta si gel, prin care se asigura o scriere uniforma.

Un cadou intotdeauna apreciat va fi un set pix si stilou. Daca intentionati achizitia unui astfel de cadou, va recomandam sa consultati intreaga categorie de instrumente de scris, unde veti regasi preturi avantajoase si poze cu pixuri de diferite tipuri. La cerere, va putem configura setul pe placul dumneavoastra.

Biroticienii ofera la preturi avantajoase o gama diversificata de pixuri, disponibile la bucata sau in varianta de set pix. Comandati online pixuri la cele mai bune preturi!