ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Arhive: Iunie 2019

  1. Biroul tău
    05
    Iun

    Biroul tău

    Cam toate suprafețele pe care le denumim ”biroul meu” au un metru pătrat. Undeva în față avem locul destinat monitorului sau laptop-ului. Tot pe acolo e locul cănii de cafea și al mobilului (sau mobilelor). Undeva este un coșuleț cu obiecte mici și utile, poate chiar și o poză cu cineva drag, apoi un teanc de hârtii sau o tăviță pentru dosare.

    Citeste in continuare
  2. Biroticienii, cine sunt ei și de ce?
    05
    Iun

    Biroticienii, cine sunt ei și de ce?

    Un cuvânt lung de 6 silabe trebuie să aibă un motiv solid pentru a veni printre noi, dar mai ales pentru a rămâne. Cine mai are timp pentru o atât de lungă rostire?
    Ei bine, toată lumea!

    Citeste in continuare
  3. Știați că...
    05
    Iun

    Știați că...

    Știați că... unii români au fost biroticieni înainte de a fi români?

    Petrache Poenaru este un briliant exemplu. El s-a născut pe data de 10 ianuarie 1799 în... Valahia. Pe atunci România era doar un vis de viitor, însă mulți valahi curajoși în frunte cu Tudor Vladimirescu, unelteau deja împotriva ocupantului.

    Citeste in continuare
  4. Inconsumabile de birou
    05
    Iun

    Inconsumabile de birou

    Acesta este sloganul nostru. După cum lesne obsevați, am creat un alt cuvânt extra-long, o girafă comunicațională, dar care spune foarte repede ceva esențial despre noi. Atunci când ne-am apucat de birotică și papetărie, un coșmar ne urmărea, același despre care bănuim că vă ciocăne din când în când și dumneavoastră la ușă. Se făcea că hârtia din imprimantă se termina exact atunci când trebuia să tipărim ceva important. Intram cu toții în fibrilație și căutam pe la toate birourile, doar-doar mai erau câteva foi A4 risipite prin preajmă.

    Citeste in continuare