ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Arhive: Septembrie 2019

  1. Organizarea ședințelor - sfaturi practice pentru întâlniri productive
    25
    Sep

    Organizarea ședințelor - sfaturi practice pentru întâlniri productive

    Deși nimeni nu se poate declara a fi un fan înrăit al lor, ședințele de la birou sunt ocazii excelente pentru a pune lucrurile la punct și pentru a organiza mai bine task-urile viitoare. Despre cât ar trebui să dureze o ședință, pentru a nu plictisi, care sunt ideile care ar trebui atinse în cadrul unui business meeting și cum ai putea să te pregătești pentru o întâlnire cu întreg colectivul de la muncă îți vom spune în cele ce urmează.

    Citeste in continuare
  2. Top 7 aplicații pentru creșterea productivității la birou
    23
    Sep

    Top 7 aplicații pentru creșterea productivității la birou

    Smartphone-urile noastre s-au umplut de aplicații utile pentru aproape toate capitolele vieții noastre. De la cele menite să ne motiveze să urmăm un program de fitness regulat, până la cele care ne amintesc că nu am băut suficientă apă sau cele care ne ajută să ne deplasăm mai ușor printr-un trafic aglomerat, aplicațiile ne-au îmbunătățit multe aspecte ale vieții, fără îndoială. Desigur, pe lângă cele menționate anterior și cele menite să ne umple timpul liber cu conversații sau jocuri, mai există și aplicațiile business, perfecte pentru o organizare mai bună la locul de muncă. Mai jos le vei găsi pe cele mai importante șapte dintre acestea, de care te poți bucura începând chiar de mâine. 

    Citeste in continuare
  3. Zile libere 2019 și 2020 - Calendarul complet al sărbătorilor legale
    20
    Sep

    Zile libere 2019 și 2020 - Calendarul complet al sărbătorilor legale

    Într-o societate cu foarte multe responsabilități și din ce în ce mai puțin timp liber, lista sărbătorilor libere legale devine foarte importantă. Salariații sunt interesați să afle din timp care vor fi zilele libere oficiale, pentru a-și putea programa mini-vacanțe, scurte ieșiri din oraș sau pur și simplu timp petrecut alături de familie sau grupul de prieteni. Cumulate cu câte o zi sau două de concediu de odihnă, zilele libere de la stat pot fi cu adevărat utile pentru relaxarea de care avem cu toții atâta nevoie. 

    Citeste in continuare
  4. Optimizarea costurilor de papetărie prin gestionarea eficientă a consumabilelor
    20
    Sep

    Optimizarea costurilor de papetărie prin gestionarea eficientă a consumabilelor

    Consumabilele pentru birou îți pot dizolva o bună parte din resursele financiare ale firmei, dacă gestionarea acestora nu este făcută într-un mod eficient. Poți ajunge la concluzia că nici măcar cumpărăturile de tip en-gros nu te vor ajuta să economisești bani, în lipsa unui control absolut asupra articolelor de birotică și papetărie. O gestionare eficientă te poate ajuta să redirecționezi banii economisiți astfel către partea de resurse umane, care pot lua forma unui team building sau a închirierii unui spațiu mai mare de lucru, de care să vă puteți bucura cu toții. 

    Citeste in continuare
  5. Beneficii angajati - cum se pot fideliza cei mai buni oameni din echipă?
    10
    Sep

    Beneficii angajati - cum se pot fideliza cei mai buni oameni din echipă?

    Ultimele studii arată că o echipă fericită alături de care lucrezi va atrage clienți mulțumiți de serviciile firmei tale. Tocmai de aceea, probabil binecunoscuta expresie "Clientul nostru, stăpânul nostru" ar trebui adaptată vremurilor în care trăim, în care angajații încântați de slujba pe care o au fidelizează, de fapt, clienții. Locul de muncă este, pentru cei mai mulți dintre noi, o a doua casă, pentru că ne petrecem mai bine de opt ore pe zi pentru a ajunge, a lucra efectiv și a ne întoarce la căminul nostru. Acesta este și motivul pentru care recunoștința șefilor ar cântări enorm în decizia de a ne dedica întru totul jobului pe care ni l-am ales, într-o anumită companie.

    Citeste in continuare
  6. Mutarea firmei - Recomandări pentru o relocare rapidă și fără probleme
    09
    Sep

    Mutarea firmei - Recomandări pentru o relocare rapidă și fără probleme

    Relocarea firmei poate părea un proces lung și anevoios, mai ales dacă echipa din care faci parte este una numeroasă. Pentru a fi tot timpul în control și pentru a organiza această etapă cât mai bine, cu cât mai puține cheltuieli, ți-am pregătit mai jos cele mai bune sfaturi pe care le poți pune în practică atunci când se face mutarea sediului companiei într-un loc nou. 

    Citeste in continuare
  7. Curățenia la birou - soluții de întreținere a spațiului de lucru
    06
    Sep

    Curățenia la birou - soluții de întreținere a spațiului de lucru

    Indiferent dacă lucrezi într-o companie care a contractat serviciile unei firme de curățenie sau dacă sarcina de întreținere a spațiului de lucru a fost menținută intern, biroul în care îți desfășori activitatea trebuie să rămână un loc îngrijit și igienizat. Petrecerea a cel puțin opt ore pe zi într-un spațiu comun alături de colegii tăi care nu ar fi perfect curățat ar putea declanșa, în timp, probleme mari de sănătate, din cauza bacteriilor și a acarienilor care s-ar înmulți peste măsură.

    Citeste in continuare