ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Arhive: Februarie 2023

  1. Quilling: ce trebuie să cunoști pentru a începe să stăpânești această tehnică ÎNCANTĂTOARE
    10
    Feb

    Quilling: ce trebuie să cunoști pentru a începe să stăpânești această tehnică ÎNCANTĂTOARE

    În zilele noastre, din ce în ce mai multe persoane se confruntă cu stresul și agitația cotidiană, care pun stăpânire pe întregul corp și îi fac să fie neliniștiți sau chiar le consumă toată energia. Toate acestea duc la detașarea de pasiuni și la reducerea timpului petrecut împreună cu copiii sau partenerul de viață.

    Dacă îți dorești să desfășori o activitate recreativă, care îți stimulează creativitatea și abilitățile practice, poți opta pentru quilling. Acesta poate fi realizat atât individual, cât și împreună cu copiii sau întreaga ta familie, contribuind la crearea unor amintiri de neuitat pe care nu le vei uita niciodată, deoarece le poți înrăma și păstra întreaga viață în propria ta casă. De asemenea, dacă stăpânești această tehnică, poți câștiga chiar și un venit suplimentar prin crearea diferitelor tablouri și modele spectaculoase.

    Citeste in continuare
  2. Idei creative decorațiuni de Paște - iată ce ornamente poți realiza împreună cu copilul tău pentru masa de Paște
    08
    Feb

    Idei creative decorațiuni de Paște - iată ce ornamente poți realiza împreună cu copilul tău pentru masa de Paște

    Deși anul abia a început, timpul va trece numaidecât și sărbătoarea Paștelui va veni mai repede decât ne așteptam. Paștele este una dintre cele mai importante sărbători creștine și este așteptată în fiecare an cu nerăbdare, atât de cei mari, cât și de cei mici. Sărbătoarea Paștelui este un prilej excelent de a petrece timp de calitate cu familia, de a ne bucura de bucate delicioase și de a împărți cadouri cu cei dragi. Atunci când vine vorba de a dărui cadouri familiei, copiii sunt întotdeauna entuziasmați de a realiza proiecte și crafturi speciale, cu care să îi bucure pe bunici sau părinți.

    Activitățile de lucru manual sunt preferatele copiilor și dacă acestea îi implică și pe părinți sau bunici, cu siguranță cei mici vor fi extrem de încântați. Așadar, în rândurile ce urmează îți vom da câteva idei de decorațiuni handmade pentru sărbătoarea Paștelui, pe care să le faci alături de micuțul tău și astfel, să petreceți timp de calitate împreună.

    Citeste in continuare