Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Produse de curatenie

Produsele 1-32 din 85

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 85

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele de curatenie sunt esentiale pentru a obtine un mediu prielnic pentru desfasurarea oricarei activitati, atat acasa, cat si la locul de munca. Tocmai de aceea este important sa alegi produsele de cea mai buna calitate si ce vor avea efecte de durata.

Biroticienii va pun la dispozitie produse de curatenie auxiliare pentru cele mai bune rezultate. In aceasta categorie puteti gasi: bureti, lavete, galeti, manusi, mopuri, rezerve mop, saci menajeri, servetele umede, plasturi, alcool sanitar si cozi matura sau cozi mop. Poti alege produse profesionale de curatenie de la branduri precum Fino, Dettol, Pronto si multi altii.

Buretii si lavetele sunt elemente extrem de importante, ce asigura un aspect placut si o intrebuintare de lunga durata pentru o gama variata de produse.

Manusile sunt produse de menaj indispensabile in procesul de curatenie. Manusile de protectie au grija de mainile dumneavoastra atunci cand folositi diverse solutii de curatenie. Alege dintr-o gama variata de manusi menaj din cauciuc sau manusi menaj vinil!

Sacii menajeri sunt indispensabili oricarei locuinte sau cladiri de birouri, alaturi de alte produse de curateni, precum servetele umede, galeti, mop sau farase.

Rezervele de mop, cozile pentru matura sau cozile pentru mop, alcoolul sanitar, dar si plasturii sunt alte accesorii utile pentru curatenie care va vor usura munca.

Biroticienii va pun la dispozitie, pe langa acestea, o gama foarte variata de produse pentru curatenie atat pentru uz casnic cat si pentru birou. Vizitati intreaga categorie de produse pentru Curatenie si Protocol si asigurati-va ca totul in jur este impecabil!

Curatenia inspira productivitate! Biroticienii va ofera o gama complexa de produse pentru curatenie pentru a obtine rezulatele dorite in cel mai scurt timp si cu cele mai mici preturi!