Comenzile plasate in perioada 30 Aprilie - 06 Mai vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07 Mai. Pot aparea intarzieri la livrare din cauza numarului mare de comenzi. Multumim pentru intelegere! Un Paste Fericit!

  ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Prezentare Companie

Simplu ca tonerul sau ca topul de hârtie:

”Biroticienii” este locul în care consumabilele de birou devin inconsumabile, iar furnizarea de birotică și papetărie devine știinţă, adică biroticianism. Vreți să știți cum? Haideți să fixăm o întâlnire pentru detalii !

CONTACTATI-NE

Biroticienii

Ne spunem așa pentru că transformăm livrarea de birotică și papetărie în rutină pentru dumneavoastră. Știm să planificăm și să acţionăm în consecinţă, astfel încât să ”inconsumabilizăm” cu experienţa noastră nevoile unui birou, oricare ar fi mărimea sa. Productivitatea crește prin soluţii personalizate și inovative. De îndată ce vom colabora, veți simţi la dumneavoastră în birou o armonie specială, o undă de energie nouă, catalizatoare.

Misiunea noastră este să nu se oprească treaba

Dacă un birou are tot ce-i trebuie și dacă aprovizionarea merge strună, consumabilele devin inconsumabile, iar cei care lucrează acolo devin performanți. Dacă totul merge bine, ne merge bine împreună.

Un strop de anticipare

Avem convingerea că toate consumabilele uzuale de birou sunt muniţia de care aveți nevoie în fiecare zi pe câmpul tău de luptă al activităților dumneavoastră. Noi suntem aliații care nu vă vor lăsa niciodată în câmp descoperit. Noi suntem o mie de griji strategice mai puţin.

Totul pentru productivitate

Cu BIROTICIANISM și entuziasm, eliminăm orice probleme legate de stocuri, iar cuvintele "urgenţă" și "stress" dispar din sectoarele logistică și aprovizionare.

Inconsumabile

Lucruri mici care fac posibile lucruri mari!

Alături de noi, tot ce se putea consuma sau termina, nu se mai consumă și nu se mai termină, devenind INCONSUMABILE DE BIROU.

Ce vă oferim?

Tot ce noi, ca biroticieni, descoperim valoros în materie de birotică și papetărie va ajunge, sub formă de ofertă nouă, pe biroul dumneavoastră. Am promis promptitudine și o parte importantă din aceasta este descoperirea noutăţilor. Veți știi de la noi tot ce ţine de inconsumabile. Veți deveni expert, întocmai ca și noi. Nici nu se poate altfel.

Cum vă putem ajuta?

Ne contactaţi și ne spuneţi oful. În cel mai scurt timp ne concentrăm, ne gândim și venim cu o soluţie. Urmează apoi livrarea și - Victorie! Inconsumabilizarea nevoilor companiei dumneavoastră.

CONTACTATI-NE