Comenzile plasate in perioada 30 Aprilie - 06 Mai vor fi procesate si expediate incepand cu data de 07 Mai. Pot aparea intarzieri la livrare din cauza numarului mare de comenzi. Multumim pentru intelegere! Un Paste Fericit!

  ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Tempera

Tempera - produse incepand de la 39.08 lei


Tempera - 2 produse

2 Produse

Setați descendent
pe pagină
  1. 39,08 RON
    Adauga la favorite
  2. 40,10 RON
    Adauga la favorite

2 Produse

Setați descendent
pe pagină
Tempera

Tempera, pentru picturi exceptionale in culori vibrante

Acuarelele tempera sunt printre cele mai apreciate produse din categoria desen, pictura si modelaj in randul celor care au inclinatii artistice. Aceste vopsele au capacitatea de a oferi picturii tale culori luminoase si vibrante, pentru a obtine niste rezultate uimitoare, asa cum iti imaginezi. In plus, tempera este ideala pentru pictura pe hartie, pe panza pentru pictura sau pe orice alte suprafete care au capacitatea de a absorbi lichidele. Motivul este urmatorul: sunt niste produse realizate pe baza de apa.

Principalul avantaj al culorilor tempera este acela ca pot fi utilizate, cu usurinta, pentru o paleta larga de tehnici si stiluri de pictura. Pentru ca au in compozitia lor apa, sunt un tip de acuarele cremoase, care se intind usor pe panza. Prin urmare, se pot amesteca foarte simplu pentru a obtine diferite nuante sau tonuri. Un alt avantaj este faptul ca se pot aplica atat pe suprafetele uscate, cat si pe cele umede.

Acuarele tempera – rezultate fabuloase si uscare rapida

Uscarea rapida este motivul pentru care acuarelele tempera pot fi folosite de oriunde si de catre oricine. La finalul orelor, in cadrul carora sunt folosite culorile tempera, copiii isi pot lua acasa lucrarile, deoarece sunt deja uscate. Mai mult, acestea, dar si guasele, pot fi folosite si atunci cand activitatea respectiva este realizata in afara salilor de clasa. Oricum, un lucru este cert: acuarelele tempera pot fi folosite de orice persoana, indiferent de varsta sau de nivelul de experienta din acest domeniu. Astfel, pot fi folosite atat de amatori, cat si de cei cu experienta. In plus, fiindca sunt pe baza de apa, nu au niciun miros.

Asadar, pe site-ul nostru sunt disponibile diferite seturi de acuarele tempera la tub sau borcan, blocuri de desen si carbuni, crete si pasteluri, pentru a indeplini nevoile artistului interior.