ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Guase

Guase - produse incepand de la 20.79 lei


Guase - 3 produse

3 Produse

Setați descendent
pe pagină
  1. 20,79 RON
    Adauga la favorite
  2. 26,05 RON
    Adauga la favorite
  3. 44,46 RON
    Adauga la favorite

3 Produse

Setați descendent
pe pagină
Guase

Acuarele guase - picteaza ca un profesionist cu ustensilele corespunzatoare

Cand vine vorba de activitati pentru cei mici, pictatul este o varianta ce merita luata in considerare, deoarece ai posibilitatea sa te bucuri si tu alaturi de copilul tau de ea. De asemenea, pentru a-l face pe prichindel sa se simta ca un mic pictor, ofera-i ustensilele de care are nevoie. Acuarelele si blocurile de desen sunt principalele produse de care micutul are nevoie pentru o astfel de activitate, acestea fiind disponibile pe site-ul nostru la sectiunea numita desen, pictura si modelaj. Pe site-ul nostru vei gasi inclusiv tempera si culori guase, dar si alte produse, precum carioci, creioane colorate si cerate si nu numai. Mai mult, cand vine vorba de pictura, este important sa nu uiti nici de pensule pentru pictura, panza pentru pictura si sevalete, care se gasesc cu usurinta pe site la sectiunea articole creative.

Guase - articole esentiale pentru micutii pasionati de pictura

La Biroticienii sunt disponibile diverse guase pentru pictura, frumos ambalate, astfel incat sa fie pe placul celor mici. Se gasesc mai multe seturi, unele care cuprind 6 culori, altele 12, 14 sau chiar 25 de culori. De asemenea, unele dintre ele vin intr-o cutie, ce se gaseste a fi deosebit de utila, deoarece acuarele guase pot fi pastrate excelent, fara sa existe riscul sa curga culoare din tuburi.

Astfel, exista mai multe optiuni de guase acuarele din care sa alegi exact ce consideri ca micutul ar avea nevoie si i-ar spori dorinta pentru aceasta activitate. Alege in anumite momente sa pictezi si tu alaturi de copil, deoarece timpul petrecut alaturi de el este pretios si va ajuta sa va consolidati o relatie parinte-copil frumoasa si sanatoasa.