Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Hartie si carton

Produsele 1-32 din 81

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 81

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Hartia constituie un consumabil indispensabil in biroul dumneavoastra, indiferent de activitatea pe care o desfasurati.

In functie de diferitele prelucrari aplicate hartiei deosebim: hartie copiator / xerox, hartie imprimanta matriceala, hartie de scris, hartie fax, hartie calc, hartie in role (pentru copiator, pentru plotter).

Hartia copiator / hartia xerox, in format A4 si in format A3, este un produs industrial fabricat din celuloza in forma de foi A4 / A3 subtiri, destinate pentru scris, desenat, imprimare inkjet sau laser, copiere. Se livreza in top de hartie cu 500 coli A4 / coli A3, iar o cutie contine 5 topuri de hartie.

Hartia de copiator / xerox se imparte in: hartie alba, hartie colorata si hartie reciclata / hartie ecologica.

Pentru unele aplicatii, se foloseste hartia colorata in masa. Este o hartie colorata in fibra, nu tiparita, cu o densitate specifica de 80 g /mp. Se livreaza in foi colorate hartie A3 si hartie A4, un top hartie colorata continand 500 de coli, clasificate in culori pale si culori intense.

Densitatea de 160 g / mp este specifica cartonului colorat in masa, clasificat in carton colorat culori pale si carton colorat culori intense. Cartonul color, este disponibil in doua formate: carton colorat A4 si carton colorat A3. Ambele tipuri de cartoane colorate sunt ambalate in topuri cu 250 coli.

Ceea ce numim hartie imprimanta, reprezinta acea hartie folosita pentru imprimantele matriceale (imprimanta cu ace). Este o hartie care se prezinta sub forma de coala continua, pliata, cu margini detasabile de 15 mm, utilizata in mod uzual pentru tiparirea facturilor. Aceasta hartie pentru imprimanta, poate fi intalnita intr-un exemplar, 2, 3 sau 4 exemplare, albe sau color, cu utilizare atat pentru imprimanta A3, cat si pentru imprimanta A4.

Comandati de la Biroticienii produse din categoria Hartie si carton, la preturi competitive!