Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Plicuri

Produsele 1-32 din 45

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 45

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Indiferent de activitatea desfasurata, plicurile au devenit indispensabile in orice companie. Fie ca doriti sa transmiteti un document oficial, o invitatie sau sa expediati un colet, plicurile reprezinta o varianta ieftina si la indemana.

In alegerea plicului potrivit, va recomandam sa consultati clasificarea de mai jos. La Biroticienii, veti gasi o gama larga de modele si dimensiuni de plicuri de calitate la preturi avantajoase.

Dupa marime sau format, plicurile pot fi: plic C6, DL, C5, C4, B5, B4, E4, A3.

Dupa modul de executie, se disting mai multe modele de plicuri: plicuri simple (utilizate pentru corespondenta obisnuita), plicuri cu fereastra stanga/dreapta (utilizate pentru corespondenta de afaceri), plicuri cu burduf (utilizate pentru un volum mare de documente), plicuri curierat/awb (cele care insotesc in permanenta orice document de transport si protejeaza informatiile de expediere), plicuri cu protectie antisoc, plicuri cu protectie impotriva umiditatii.

Dupa modul de inchidere al clapei, plicurile se impart astfel: plicuri gumate (adezivul se lipeste prin simpla umezire a acestuia, plicuri autoadezive (lipirea se face prin apasarea clapei datorita cleiului autoadeziv), plicuri siliconice (lipirea se face prin indepartarea unei benzi – au avantajul ca lipirea este rapida si rezistenta, avand un termen de garantie mai mare).

Dupa pozitionarea clapei de deschidere, plicurile sunt: plicuri cu clapa de deschidere pe lungime, plicuri cu clapa de deschidere pe latime, plicuri cu clapa de deschidere in V.

Dupa materialul din care sunt confectionate: plicuri din hartie alba, plicuri din hartie kraft (culoare maro, cu o rezistenta buna la rupere, fiind utilizat de obicei pentru expedierea documentelor oficiale si a actelor, deoarece nu se poate vedea continutul acestora), plicuri din hartie colorata, plicuri antisoc (caserate cu bule de aer).

In cazul in care folositi plicuri cu sigla si datele companiei, va stam la dispozitie cu plicuri la comanda, personalizate in functie de solicitarea dumneavoastra.