Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Tipizate nepersonalizate

Produsele 1-32 din 103

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 103

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Tipizatele nepersonalizate sunt acele formulare tipizate ce ajuta la o buna desfasurare a activitatilor oricarei societati. Tocami de aceea va punem la dispozitie o colectie de formulare nepersonalizate uzuale, dar in acelasi timp absolut necesare pentru orice companie.

Colectia de tipizate nepersonalizate cuprinde: chitantier, facturier, nota de intrare iesire (NIR), nota receptie si constatare diferente (NRCD), tipizate medicale (retete medicale, adeverinta medicala, carnete de sanatate), condica de prezenta, ordin de deplasare (delegatie), stat de salarii, registru intrare-iesire, scrisoare de transport international (CMR), registru inventar, registru casa, registru gestiune, juranl vanzari, jurnal cumparari, foaie de parcurs, fisa de cont, bon de consum, fise SSM si fise PSI.

Pretul tipizatelor este dat de calitatea hartiei, calitatea executiei, format si daca este tiparit fata-verso sau numai fata.

Biroticienii va ofera o gama completa de tipizate nepersonalizate ce pot fi achizitionate la un pret avantajos! Gaseste in galeria noastra cele mai importante tipizate sau documente financiar contabile de care ai nevoie. Toate tipizatele nepersonalizate vor fi imprimate pe hartie alba de cea mai buna calitate!

Comanda online orice model de tipizat nepersonalizat, la un pret avantajos! Toate produsele comandate online vor ajunge la dumneavostra in cel mai scurt timp! Nu ezitati sa ne contactati pentru orice alta informatie suplimentara! 

In cazul in care folositi tipizate cu sigla si datele companiei, Biroticienii va stau la dispozitie cu tipizate la comanda, personalizate in functie de solicitarea dumneavoastra.

Documentele importante ale unei firme ar trebui sa fie foarte bine organizate si sa fie pastrate in siguranta. Tocmai de aceea, va punem la dispozitie si o colectie diversificata de instrumente pentru organizare si arhivare.