Cosul meu
Oferte

Mape de prezentare

Produsele 1-32 din 148

Setați descendent
pe pagină

Produsele 1-32 din 148

Setați descendent
pe pagină

Mapele de prezentare sunt instrumente de organizare si arhivare, utilizate pentru a pastra documentele in ordine atat in momentul in care sunt asezate pe birou, cat si in timpul diferitelor deplasari.

Mapele de prezentare pot fi clasificate in functie de: material (carton sau plastic), compartimentare (cu burduf sau fara), design (tip plic sau tip servieta) si sistemul de inchidere (cu elastic, cu buton, cu deschidere in L). O alta caracteristica a mapelor de prezentare este prezenta filelor incluse, care asigura o organizare si mai eficienta.

Mapele cu elastic sunt cele mai des folosite, datorita sistemului de inchidere ce asigura pastrarea si transportul documentelor in siguranta. In functie de destinatia lor, mapele cu elastic se clasifica in: mape compartimentate, mape cu burduf si mape cu separatoare.

Mapele de prezentare sunt ideale pentru a protejeza documentele de uzura, dar si pentru a le oferi un aspect placut. Mai mult decat atat, sunt extrem de practice si usor de folosit.

Biroticienii ti-au pregatit o gama foarte variata de mape de prezentare, de diverse modele, materiale si tipuri de rigiditate.  Aveti nevoie de o mapa tip plic sau o mapa tip servieta, din plastic sau carton, pentru o prezentare impecabila si profesionista? Oricare ar fi alegerea dumneavostra, puteti comanda produsele dorite online, la cel mai bun pret!

Pentru o organizare eficienta si pentru pastrarea indelungata a documentelor, va recomandam sa consultati si produsele asociate din categoria Organizare si arhivare.