Cosul meu
Oferte

Separatoare si indexuri autoadezive

Produsele 1-32 din 84

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 84

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Aceasta categorie contine separatoare si indexuri autoadezive, produse care va vor ajuta in procesul de organizare al documentelor din biroul dumneavoastra.

Separatoarele sunt utilizate pentru clasarea documentelor in bibliorafturi, caiete mecanice sau dosare, facilitand cautarea acestora. Sunt perforate pe marginea lateral stanga, sau cu perforatii multiple, ce permit indosarierea. Dupa materialul din care sunt executate, se disting separatoare din carton si separatoare din plastic. Va recomandam utilizarea separatoarelor din carton pentru documente care nu necesita acces frecvent, iar pentru documentele care necesita acces zilnic, puteti sa achizitionati la un pret avantajos separatoarele din plastic. In formate A4, A5 si A6, se disting mai multe tipuri de separatoare: cu index sau fara, gri, colorate (5 culori, 10, 12 culori), marcate cu numere (1-5,1-10,1-12,1-31) sau marcate alfabetic (A-Z). Cel mai utilizat model de separatoare carton este cel din gama separatoare biblioraft, acestea fiind disponibile in diferite nuante de culori.

Indexurile autoadezive sunt folosite pentru indexarea, marcarea si evidentierea documentelor importante, in scopul semnalizarii unei referiri rapide (culoare, numar, data, titlu, nume, etc). Confectionati din plastic semi-permanent sau hartie, indecsii adera la orice tip de suprafata, fiind repozitionabili. Usor de utilizat pe dosare de proiect, indexul autoadeziv din plastic este usor de lipit si de dezlipit - fara sa lase urme pe document si nu acopera informatiile utile.

Comanda online de la Biroticienii indexuri autoadezive din plastic sau hartie, in alegerea variantei dorite puteti selecta indecsi de tip: sign here, sageata, reinscriptibil, cu rigla sau cu dispenser.

Pentru orice informatii si intrebari legate de separatoare si indexuri autoadezive sau alte produse de birotica si papetarie, va rugam sa ne contactati la numarul de telefon +4031.437.3556 sau pe adresa de e-mail contact@biroticienii.ro.