Vă anunțăm că această perioadă este foarte aglomerată pentru noi! De aceea, în limita stocului disponibil, prioritate în livrarea comenzilor vor avea spitale, autoritățile administrației și companiile/fabricile! Din aceeași cauză, livrarea comenzilor poate dura mai mult decât în mod obișnuit! Livrarea comenzilor pentru persoane fizice poate dura până la 10 zile lucrătoare. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Detergenti si odorizante baie

Produsele 1-32 din 81

Setați descendent
pe pagină
Pagina

Produsele 1-32 din 81

Setați descendent
pe pagină
Pagina

In categoria de detergenti si odorizante baie, veti gasi produse indispensabile pentru curatenia si intretinerea toaletelor si grupurilor sanitare.

Detergentii de baie va ajuta sa igienizati si sa eliminati toate bacteriile din baia dumneavoastra, pentru a putea mentine un mediu curat si dezinfectat. Igiena grupului sanitar este un factor extrem de important pentru confort, indiferent de locul unde va petreceti timpul: acasa sau la birou.

In oferta noastra gasiti solutii de curatat baia in multiple forme si sortimente, adaptate nevoilor dumneavoastra: solutie anticalcar baie, detartrant, solutie curatat faianta baie, solutie curatat gresia, dezinfectant baie si toaleta, detergent obiecte sanitare, solutie desfundat tevi sau wc. Va invitam sa alegeti produse din gama de detergenti baie de la branduri renumite: Domestos, Bref, Cif, Duck, Sanytol, Dettol, Igienol, Mr. Proper, Ajax, Mister Muscolo, detartrant Nufar.

Alegeti sa mentineti curatenia cu ajutorul gamei variate de produse de curatat baia la cele mai bune preturi. 

Odorizantii de toaleta, wc si pisoar vin in completarea unei experiente relaxante, prin improspaterea vasului de toaleta si eliminarea mirosurilor neplacute din incapere.

Consultati varietatea de odorizante toalete sub forma de odorizant spray, odorizant lichid sau odorizant gel, cu mirosuri florale sau diverse alte arome subtile, ce va vor ajuta sa improspatati ambientul din toaleta. Pentru un parfum mereu proaspat in baia dumneavoastra si in vasul de toaleta, consultati oferta de odorizanti baie de la branduri renumite: Pons, Bref, Domestos, Duck.

Pentru mentinerea curateniei si in alte spatii, va rugam sa consultati si alte produse din categoria curatenie si igiena.