ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Business to business, birou după birou

Fiind prin excelență o soluție pentru orice ”office”, BIROTICIENII.RO vine în întâmpinarea clienților business cu o ofertă specială: platforma B2B. Produsele personalizate, stocurile, prețurile speciale și discounturile vor putea fi evaluate mult mai rapid decât prin clasicele e-mail-uri cu oferte de preț. Practic, fiecare client business va vizualiza în timp real portalul inconsumabilelor de birou direct în prețuri personalizate.

Istoricul relației comerciale, stocurile și amănuntele legate de livrări vor fi unic accesibile și foarte ușor de procesat, într-un format transparent și cu o importantă economie de timp. Mai mult: în cadrul portalului B2B se vor implementa promoții pentru anumite perioade de timp sau anumite produse, puncte de fidelitate, discounturi în funcție de cantitate sau de modalitatea de plată și pachete de produse și servicii.

Ca un element determinant, platforma B2B are alocat un post de suport tehnic permanent format din consultanți care au studiat istoricul clientului și pot veni rapid cu soluții personalizate.

Comenzile plasate prin platforma B2B din BIROTICIENII.RO vor fi procesate imediat. După onorarea comenzilor, se generează și documentele contabile aferente, iar fluxul ulterior plasării comenzii este gestionat de celelalte aplicații ale platformei B2B: încasarea facturilor emise, gestionarea stocurilor, livrarea, transportul, etc.