Pe perioada stării de urgență declarată prin Decretul Președintelui României, ne rezervăm dreptul de a prioritiza comenzile în următoarea ordine: spitale, autorități ale administrației, companii/fabrici și în final, cumpărători persoane fizice. Astfel, în cazul în care stocul produselor este critic, vom aplica ordinea menționată mai sus, în urma unei notificări prealabile adresate Clientului, pentru a putea veni în sprijinul spitalelor, autorităților administrației sau companiilor/fabricilor pentru a le asigura produsele de care au neapărată nevoie în această perioadă. Totodată, din cauza acestei perioade aglomerate, livrarea comenzilor poate dura până la 7 zile lucrătoare. Încercăm să răspundem cât mai prompt solicitărilor venite din partea dumneavoastră. Mulțumim pentru înțelegere!
Cosul meu
Oferte

Compatibilitate SICAP 100%

Toate inconsumabilele de birou oferite de BIROTICIENI pot apărea, la cerere, în SICAP. Fiind vorba de peste 10 000 de produse diferite, căutarea lor în sistemul SICAP ar fi foarte complicată, de aceea propunem tuturor clienților care nu pot face achiziții decât prin SICAP să aleagă produsele mai întâi în site-ul nostru, apoi să ne ceară listarea lor în sistemul SICAP.

Avantajele comenzilor ”Întâi BIROTICIENII, apoi SICAP”

Căutând mai întâi direct în site-ul nostru, puteți vedea mult mai ușor toate caracteristicile produselor, nu numai prețul, dar și parametri specifici. Vă puteți face astfel o idee despre ce puteți achiziționa cu bugetul alocat. Puteți încerca mai multe variante, până când veți găsi soluția cea mai bună. Odată ce o aveți, ne contactați și o publicăm imediat în sistemul SICAP.

Ofertă personalizată ”Întâi BIROTICIENII, apoi SICAP”

Deseori, clienții care nu pot face achiziții decât prin SICAP au nevoie de cotații pentru produse personalizate (obiecte inscripționate cu sigle specifice, culori specifice etc.) care nu există ca atare în ofertele de birotică și papetărie, dar care pot fi produse la un anumit cost. Contactându-ne și explicându-ne ce anume aveți nevoie, noi putem imediat calcula un cost, iar în clipa în care acesta se potrivește cu bugetul pe care îl aveți la dispoziție, publicăm imediat oferta personalizată în sistemul SICAP. Vom reuși astfel să fim pe placul oricărui client și printr-o ofertă 100% compatibila SICAP.