ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Plata

Modalitati de plata

Puteti alege, odata cu plasarea comenzii, modalitatea in care sa faceti plata:

  • Ramburs - veti plati catre curierul care va livreaza comanda.
  • Cu card bancar
  • Plata prin banca (virament, ordin de plata)

Plata ramburs

Veti plati cu numerar, in momentul primirii produselor comandate, direct catre agentul firmei de curierat, acesta urmand sa va emita chitanta aferenta incasarii.

Plata online cu cardul

Puteti efectua plata online cu cardul personal sau al companiei dumneavoastră, în condiții de siguranță deplină. Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic și Electron) și MASTERCARD.

Pentru finalizarea corecta a tranzacției, trebuie sa furnizați codul cardului (toate cifrele de pe fața cardului, fără spații), data de expirare și ultimele trei cifre de pe spatele cardului inscripționate pe bandă cu semnătura dumneavoastră. Indiferent de valuta pe care o aveti in cont, tranzacțiile se fac în lei, la cursul de schimb al bancii dumneavoastră.

Nu se percepe niciun comision suplimentar pentru tranzacții.

Plata se bazează pe un sistem securizat de procesare a tranzacțiilor online care oferă confidențialitate, siguranță și simplitate în achiziția produselor și serviciilor on-line. Procesarea datelor de card se face în mod exclusiv prin intermediul operatorului specializat MobilPay. BIROTICIENII nu solicită și nu stochează detalii referitoare la cardul dumneavoastră.

Ordin de plată

Plata prin Ordin de plată se face doar în baza facturii proforme trimise de BIROTICIENII pe adresa de e-mail asociată contului de pe care se plasează comanda.

Livrarea (ridicarea) produselor se face dupa confirmarea plații în contul bancar al BIROTICIENII.

IBAN: RO10BRDE410SV27541794100, BRD.