ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Arhive: Ianuarie 2023

  1. Origami din hârtie - activitatea creativă perfectă pentru micuțul tău. Care este tehnica de lucru și ce beneficii are asupra copiilor
    20
    Ian

    Origami din hârtie - activitatea creativă perfectă pentru micuțul tău. Care este tehnica de lucru și ce beneficii are asupra copiilor

    Copiii au nevoie de extrem de multe activități și stimuli, care să-i determine să se dezvolte cât mai armonios și echilibrat. Chiar dacă la grădiniță sau la școală cei mici realizează fel de fel de jocuri și de activități interactive, acasă, părinții trebuie să continue acest parcurs, pentru a le pune în continuare mintea la contribuție și pentru a-i învăța, în acest fel, să găsească soluții la anumite probleme, să se descurce singuri și să gândească logic, prin anumite activități amuzante. În acest fel, micuții pot învăța, dar se pot și anima, în același timp.

    Un exemplu extrem de bun de activitate creativă, dar și distractivă pentru copii, îl reprezintă origami. Cei mici le vor adora, iar partea cea mai bună este că puteți face asta împreună, pentru că origami din hârtie este distractiv chiar și pentru un adult. 

    În continuare, îți vom oferi toate sfaturile de care ai nevoie pentru a realiza această activitate și îți vom dezvălui și câteva idei de origami simple pentru copii, cu care trebuie să înceapă orice începător. 

    Citeste in continuare
  2. Mărțișoare handmade: ce modele pot fi confecționate de copii acasă și care sunt materialele care nu trebuie să lipsească din spațiul lor de lucru?
    13
    Ian

    Mărțișoare handmade: ce modele pot fi confecționate de copii acasă și care sunt materialele care nu trebuie să lipsească din spațiul lor de lucru?


    Pentru a marca începerea primăverii așa cum se cuvine, dăruiește persoanelor speciale din viața ta mărțișoare diy (do it yourself) originale și demonstrează-le cât de creativ ești! Desigur, la acest demers pot participa și cei mici. Însă, pentru a-l finaliza cu succes vei avea nevoie de materialele potrivite și de câteva surse de inspirație. De aceea, acest articol a fost creat cu scopul de a-ți oferi mai multe informații relevante despre mărțișoarele handmade, mai precis despre cele mai apreciate, dar și cel mai simplu și rapid de realizat modele de mărțișoare făcute de copii acasă cu ajutorul părinților, alături de materialele indispensabile realizării acestei acțiuni. Mai mult decât atât, sunt evidențiate sfaturi practice pe care trebuie să le iei la cunoștință, astfel încât să nu întâmpini situații neplăcute pe parcursul procesului. 

    Lasă-te inspirat de ideile de mărțișoare făcute acasă din acest articol și oferă un cadou extraordinar de 1 Martie sau de Ziua Mamei!

     

    Citeste in continuare