ORAR: 9 - 17
Coșul meu

Arhive: Februarie 2024

  1. Hârtia de calc - la ce se folosește și cum o poți integra și în alte activități educative, distractive și pline de imaginație?
    20
    Feb

    Hârtia de calc - la ce se folosește și cum o poți integra și în alte activități educative, distractive și pline de imaginație?

    Poate că te-ai întrebat de multe ori ce este hârtia de calc, aceasta fiind o denumire mai puțin cunoscută. Hârtia de calc este extrem de fină și rezistentă la ștersături repetate și este utilizată în principal pentru proiectare, desene tehnice, imprimante laser și copiatoare. Însă, despre hârtia de calc se mai spune că este și un foarte bun instrument în realizarea diferitelor proiecte educaționale și creative pentru copiii de toate vârstele. Pentru a înțelege mai bine la ce poți folosi acest produs, am pregătit în articolul de față exemple concrete și imagini, astfel încât să afli mai multe despre utilizările hârtiei de calc.

    Citeste in continuare
  2. Dezvoltare cognitivă - ce activităţi sunt potrivite pentru copii, factori care pot influenţa dezvoltarea sau întârzierea în acest proces + rolul părinţilor
    08
    Feb

    Dezvoltare cognitivă - ce activităţi sunt potrivite pentru copii, factori care pot influenţa dezvoltarea sau întârzierea în acest proces + rolul părinţilor

    Dezvoltarea cognitivă reprezintă un proces complex și esențial în evoluția copilului. De aceea, este important să ştii ce îl poate ajuta pe micuţul tău în acest sens, dacă îţi doreşti să îi oferi oportunitatea de a se dezvolta armonios. Dacă alegi să citeşti mai departe acest articol, vei putea afla ce înseamnă dezvoltarea cognitivă la copii, de la ce vârstă începe acest proces, care sunt activitățile principale pentru stimularea dezvoltării cognitive, factorii care o influențează și rolul pe care părinții îl au în această călătorie fascinantă.

    Citeste in continuare