Biroticienii, cine sunt ei și de ce?

Un cuvânt lung de 6 silabe trebuie să aibă un motiv solid pentru a veni printre noi, dar mai ales pentru a rămâne. Cine mai are timp pentru o atât de lungă rostire?
Ei bine, toată lumea!

Haideți să lămurim ce-i cu biroticianismul acesta: în primul rând, birotician este orice om ordonat. Dacă el este și un om calculat, responsabil pentru deciziile pe care le ia și are pasiune pentru planificare, putem spune că acel om este un birotician înnăscut. Biroul este câmpul de luptă al multora dintre noi. Biroul este o unealtă, dar deseori, când nu e bine întreținut, biroul devine o frână. Biroticianismul, pe cale de consecință, este știința de a optimiza biroul, de a-l face capabil să vă ajute în muncă.

Probabil veți spune că ordinea este cea mai importantă. Desigur, fără ordine, un birou e doar un loc respingător. În această privință avem doar sfaturi. De ordinea birourilor primii responsabili trebuie să fie posesorii lor, iar dacă ei sunt prea ocupați, pot delega responsabilitatea către firme specializate. Noi, biroticienii, ne ocupăm de resursele pe care le aveți la îndemână atunci când vă așezați la birou. Odată ce un birou este ordonat, el poate să înceapă să devină eficient. Aici intervenim noi. Biroticienii știu să ofere soluții de birou. De exemplu, pentru orice fel de scriere de mână – mai groasă, mai subțire, colorată, fină, strălucitoare, foarte vizibilă, rezistentă etc. – există mai multe soluții. Noi venim cu cele mai bune.

Capsatoarele, perforatoarele, îndosariatoarele, despărțitoarele și clasificatoarele, absolut toate uneltele de birou inventate până acum le știm și le vom recomanda și ulterior furniza imediat ce ni se cere ajutorul. Într-o economie de piață liberă există chiar mai multe unelte de birou decât este nevoie. Datoria noastră este să le recomandăm pe cele care și-au dovedit eficiența și să le evităm pe cele de care nu este nevoie.

Biroticianismul este arta de a optimiza biroul fiecăruia. Există produse care sunt utile, incontestabil, dar sunt și plăcute în același timp. Relaxarea este o latură foarte importantă în munca de birou și noi suntem foarte atenți la acest aspect. Vă vom propune nu numai lucruri folositoare, dar și arătoase. Totul este să ne contactați. De îndată ce stabilim un prim contact, suntem convinși că vom putea răspunde exigențelor dumneavoastră și ne vom strădui să mai adăugăm și bună dispoziție peste profesionalismul promis, care este obligatoriu.
Vă așteptăm cât de curând. Vrem să vă convingem de întregul nostru biroticianism.