Inconsumabile de birou

Acesta este sloganul nostru. După cum lesne obsevați, am creat un alt cuvânt extra-long, o girafă comunicațională, dar care spune foarte repede ceva esențial despre noi. Atunci când ne-am apucat de birotică și papetărie, un coșmar ne urmărea, același despre care bănuim că vă ciocăne din când în când și dumneavoastră la ușă. Se făcea că hârtia din imprimantă se termina exact atunci când trebuia să tipărim ceva important. Intram cu toții în fibrilație și căutam pe la toate birourile, doar-doar mai erau câteva foi A4 risipite prin preajmă.

Cu chiu, cu vai, reușeam să găsim foile de care aveam nevoie, dar tocmai atunci se termina tonerul. Cu chiu, cu vai, găseam un taxi să mergem la un depozit de birotică, dar și lui i se termina benzina și rămâneam în drum.

Sigur ați trăit acest vis urât când tot ce se poate consuma, se consumă. Și atunci ne-am trezit cu o super- idee: ce-ar fi ca datorită unei planificări inteligente nimic din ceea ce se poate consuma să nu se epuizeze, să mai existe o rezervă în stoc? Da, chiar, cum ar fi ca nimic din ceea ce se numește rechizită de birou consumabilă să nu se termine? Ei, da, ne-ar cam scoate în față, ne-ar da un ștaif și un renume. Și a trebuit să-i dăm un nume. Eram înconjurați de consumabile, terminabile, sfârșitorii și numai sunt! Și la un moment dat, am făcut un pas înapoi și ne-am spus că orice slăbiciune poate fi transformată în punct forte, iar când e vorba de cuvinte, lucrurile sunt simple: chemi în ajutor un prefix și întorci sensul cuvântului fix pe dos. 

Așa s-a născut ”inconsumabilitatea”, conceptul care stă la baza biroticianismului.

TEOREMĂ

Se ia un birou, oricare ar fi el și se analizează cu biroticianism consumabilele sale. Se pun pe hârtie nevoie acestuia și tot cu biroticianism se alcătuiește un plan de furnizare care transformă orice consumabilă de birou în inconsumabilă de birou. Simplu ca tonerul de imprimantă sau ca topul de hârtie.

CONCLUZIE

Sunați-ne și vorbiți-ne despre consumabilele din biroul dumneavoastră. Suntem gata să le inconsumabilizăm.

Spor și viitor!