Top 7 aplicații pentru creșterea productivității la birou

Smartphone-urile noastre s-au umplut de aplicații utile pentru aproape toate capitolele vieții noastre. De la cele menite să ne motiveze să urmăm un program de fitness regulat, până la cele care ne amintesc că nu am băut suficientă apă sau cele care ne ajută să ne deplasăm mai ușor printr-un trafic aglomerat, aplicațiile ne-au îmbunătățit multe aspecte ale vieții, fără îndoială. Desigur, pe lângă cele menționate anterior și cele menite să ne umple timpul liber cu conversații sau jocuri, mai există și aplicațiile business, perfecte pentru o organizare mai bună la locul de muncă. Mai jos le vei găsi pe cele mai importante șapte dintre acestea, de care te poți bucura începând chiar de mâine. 

Cuprins
Blink
Things
3 Google Keep
1Password
CamScanner
Hours
Buffer

 

 

1. Blink

 

Dacă simți uneori că ai avea nevoie de un asistent personal care să-ți mai preia din sarcini, s-ar putea ca Blink să fie cea mai bună opțiune pentru tine în acest sens. Aplicația este o platformă dedicată organizării task-urilor pe zile, săptămâni sau luni și îți va pune în ordine toate activitățile pe care ți le-ai propus să le finalizezi, fără a depăși deadline-ul impus. Prioritățile ți le vei seta după bunul plac, aplicației revenindu-i menirea de a te anunța, prin notificări de tip push, când este momentul să urgentezi o anumită sarcină. Blink costă doar 99 de cenți.

 

2. Things

 

Dedicată, de asemenea, persoanelor foarte ocupate, această aplicație vine cu un plus față de cea descrisă anterior, împărțind activitățile mai clar. Astfel, vei ști exact ce ai de făcut pe timpul unei zile, seara, dar și în ziua următoare. Un alt plus al acestei aplicații este că o vei putea folosi concomitent pe telefon, tabletă sau pe laptop, ca să fii conectat în orice moment la informațiile înregistrate și să nu întârzii de la nicio întâlnire. Prețul aplicației Things este de 9.99 dolari.

 

3. Google Keep

 

Dacă preferi să folosești aplicații care sunt gratuite, atunci îți poți îndrepta atenția către aceasta. Poți seta, cu ajutorul Google Keep, remindere, liste rapide, având la dispoziție mai multe opțiuni de culoare pentru a evidenția lucrurile cu adevărat importante din programul tău. Această aplicație te va ajuta și atunci când faci cumpărături.

 

4. 1Password

 

Și pentru că posesorii de Mac nu puteau rămâne fără o aplicație dedicată exclusiv lor, 1Password vine să le ușureze munca și lor. Aplicația adună toate parolele și le salvează, astfel încât fiecare conectare concomitentă la mail, profil social sau diverse site-uri să se facă instantaneu, fără a mai pierde vremea cu înregistrarea. 1Password este dedicată celor care au câte o parolă diferită pentru fiecare platformă pe care lucrează și costă 2.99 dolari.

 

5. CamScanner

 

Destinată deopotrivă atât utilizatorilor de Android, cât și celor de iOS, aplicația este ideală pentru oamenii de afaceri care călătoresc mult în interes de serviciu și care lucrează cu contracte. În lipsa unui scanner portabil, această aplicație transformă camera telefonului într-un ajutor de nădejde. Odată scanate, documentele pot fi semnate și trimise mai departe, eventual contabilului. CamScanner costă 1.99 dolari. 

 

6. Hours

 

Dacă ești freelancer și ai negociat să fii plătit la oră, această aplicație te va ajuta să îți contorizezi programul în fiecare zi. Astfel, poți fi sigur că vei primi câți bani ți se cuvin pentru orele petrecute cu lucrul la diverse proiecte pe care te-ai angajat să le finalizezi. Hours costă 7.99 dolari.

 

7. Buffer

 

Dacă domeniul tău de activitate este administrarea mai multor pagini de Facebook și Instagram ale clienților cu care ai semnat un contract, atunci te poți bucura de o organizare mai bună a task-urilor, cu ajutorul acestei aplicații. Buffer, care costă doar 9.99 dolari, este foarte utilă atunci când vrei să programezi postări sau să lucrezi pe mai mult de o pagină în același timp.

Pe lângă toate aceste ajutoare de nădejde tehnologice pe care le ai la dispoziție, să nu uităm de clasicul scris de mână, dovedit științific că ajută la dezvoltarea creativității. Asigură-te că ai tot timpul la dispoziție caiete sau agende în care să poți scrie cu un pix de calitate toate ideile pe care vrei să le folosești mai târziu în proiectele tale.

 

 

sursa foto: https://pixabay.com/ro/photos/echipa-team-building-succes-3373638/